Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
(Artikelnr: )

De R980 voor topprestaties

Het R980 onderstel voldoet aan de strengste criteria. Het glij-ijzer is gemaakt van PM bimetaal, de buis is van DP980 (Dual Phase) staal. De PM-rand van het bimetalen mes is door polijsten zeer glad en scherp af te werken en levert daardoor meer grip en heeft nauwelijks glijweerstand. Eenmaal geslepen worden de buizen ook niet snel weer bot. Daarnaast heeft het PM-bimetaal het vermogen veel energie te absorberen en zal niet snel ‘vermoeid’ raken. 
 

Meer explosiviteit

Ook laat het zich, ondanks de grote sterkte, goed bewerken en is dus uitstekend geschikt voor een schaats. Het geeft jou als schaatser een buis die je heel veel gevoel geeft, maar ook vormvast is. Met meer ‘rebound’, het gevoel dat je na je afzet terug krijgt uit je schaats, vergroot je je reactiesnelheid en helpt het je een extra explosieve afzet te maken. 
 

Betrouwbaar en slijtvast klapset

Het klapsysteem is betrouwbaar en vrijwel onderhoudsvrij, onder andere dankzij de industriële cartridge-kogellagers. Het terugklappen wordt gedempt en zowel de veren als de lagers gaan langer mee dan een Olympische cyclus. De Aerospace lichtgewicht aluminium brug levert een uitstekende sterkte en betrouwbaarheid.


Specificaties

  • Kwaliteitsstaal uit Japan, hardheid 64-65HRc voor de beste glij-eigenschappen
  • Dubbel lasergelast, kaarsrecht en betrouwbaar
  • Geavanceerde Dual Phase stalen buis met hoge sterktewaarde, méér rebound en vormvast!
  • Aerospace lichtgewicht aluminium brug voor voldoende sterkte en betrouwbaarheid
  • Industriële cartridge kogellagers voor een onderhoudsvrij klapsysteem

Opties:

€ 599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg