Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
(Artikelnr: )
Naast de bekende custom made schaatsschoen heeft Groothuis Orthopedische schoenmakerij een hoogwaardige standaard schaatsschoen ontwikkeld. Deze schoenen worden op dezelfde manier vervaardigd als de custom schaatsschoenen. De standaard schaatsschoenen doen qua kwaliteit niet onder voor de custom made schaatsschoenen. Uw voeten hoeven niet gegipst te worden. Verder wordt de schoen in een vaste kleurstelling geleverd. De kleur is zwart met een rode rits. De carbonkuip heeft een normale hardheid waardoor u een uitstekend gevoel met het ijs heeft. De torsie in de schoen geeft goede stuureigenschappen. De binnenzijde is met Alcantara leer bekleed. Voor een goede pasvorm worden de schoenen vervaardigd over een anatomische gevormde leest. Dit zorgt voor een betere pasvorm. Deze schoenen zijn volledig thermoplastisch en worden door ons vakkundig passend gemaakt middels de vacuum techniek.

Opties:

€ 320,00
Prijs per paar
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg