Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
(Artikelnr: 537-543)
Naast de custom made schaatsschoenen waarmee Ger Groothuis zijn bekendheid heeft verworven. Heeft hij nu ook een hoogwaardige standaard schaatsschoen ontwikkeld. Deze schoenen worden op dezelfde manier vervaardigd als de custom schaatsschoen. De standaard schaatsschoenen doen qua kwaliteit niks onder voor de custom made schaatsschoenen en is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 485, -. De grootste verschillen met een custom schaatsschoen is dat deze vervaardigd wordt middels een standaard leest. Uw voeten hoeven hierdoor niet gegipst te worden. Verder wordt de schoen in een vaste kleurstelling geleverd. De kleurstellingen waar u uit kan kiezen zijn: zwart met goud of wit met goud. De carbonkuip heeft een normale hardheid waardoor u een uitstekend gevoel met het ijs heeft. De torsie in de schoen geeft goede stuureigenschappen. Voor een goede pasvorm worden de schoenen vervaardigd over een anatomische gevormde leest. Dit zorgt voor een betere pasvorm. Doordat de schoen volledig thermoplastisch is, kan de pasvorm van de schoen geoptimaliseerd worden.

Opties:

€ 485,00
Prijs per paar
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Video('s): Groothuis

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg