Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
Prijs
0
Onbeperkt
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
Alles voor een goed onderhoud van uw schaatsen. U bent ook altijd van harte welkom in onze werkplaats waar u kunt meekijken bij het slijpen van schaatsen en tevens goed advies krijgt wat in uw situatie het beste is.


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
wetsteen Diamond Whetstone

Mini Diamond whetstone Eenvoudig mee te nemen, 7 x 2,5 cm
15,00
Per stuk

DMT-Schaatsslijpsteen-W8 DMT Schaatsslijpsteen W8

Beste slijpsteen wat er is voor uw schaats. Voor het nauwkeurig slijpen of wetten op een schaatsslijptafel. Stenen kunnen niet uithollen. Onbreekbaar! Een kant grof andere extra fijn.
121,95
Per stuk

Foss-diamant-slijpsteen Foss diamant slijpsteen

Het Foss diamant blok is een duurzaam diamanten slijpblok. De afneembare diamantslijpplaten hebben 2 verschillende grofheden. 10 en 37 micron.
69,00
Per stuk

Foss-slijpsteen Foss slijpsteen

25 x 7,5 cm 2,5 cm hoog Met fijne en grove kant
35,00
Per stuk

Free-wheel-slijptafel Free-wheel slijptafel

Meeste mogelijkheden in zijn soort. Precisie slijptafelvoor het slijpen van langebaanschaatsen. Voor het altijd100% haaks inklemmen van uw schaatsen. Met verbrede gevlakte bovenplaat waardoor deze ook
179,00
Per stuk

Joha-slijptafel Joha slijptafel

JOHA is al jaren een begrip bij de wedstrijdrijders. Speciaal voor de veeleisende schaatser is nu een volledig nieuw JOHA slijpapparaat ontworpen. De ijzers worden zeer nauwkeurig en stevig ingeklemd.
199,00
Per stuk

Norton-Schaatsslijpsteen Norton Schaatsslijpsteen

Aluminium oxide is onder andere verwerkt in deze kwalitatief hoogwaardige steen. Speciaal bij snelstaal (HSS) geeft deze steen een zeer fijn polijstresultaat. De extra lengte maakt 'een lange slag' ti
49,95
Per stuk

Ronding-slijpen Ronding slijpen

In de winkel kunt u altijd terecht om uw schaatsen vlijmscherp te laten slijpen. Wij slijpen alle soorten schaatsen (hoge noren, lage noren, kluunschaatsen, ijshockey, kunstschaatsen en nog veel meer)
12,50
Per stuk

Viking-slijpkorrels Viking slijpkorrels

Deze van hoge kwaliteit silicum-carbride slijpkorrels gebruikt men voor het vlakken en openen van de slijpsteen.
6,95
Per stuk

Viking-slijpsteen Viking slijpsteen

25 x 7,5 cm 2,5 cm hoog Met fijne en grove kant
42,00
Per stuk

Viking-slijptafel-hoog Viking slijptafel hoog

Deze hoge slijptafel is zeer gebruiksvriendelijk en is geschikt voor alle noren. Deze extra hoge uitvoering is speciaal ontworpen voor de schaatsen met een hoge schoen (combinoren).
199,00
Per stuk

Viking-slijptafel-laag Viking slijptafel laag

Professionele zeer gebruiksvriendelijke slijptafel. Ook geschikt voor de wedstrijdschaatser. Het aluminium bovenblad is rondom mechanisch afgevlakt. Niet geschikt voor de Combi noren.
179,00
Per stuk

zandstra-polijst-driehoek zandstra polijst driehoek

Voor het nabewerken (polijsten) van noren is er het polijstpapier. Een zeer fijne aluminiumoxide korrel geeft de onderkant van de noor een zeer glad oppervlak.
12,50
Per stuk

zandstra-polijst-vellen-(set-van-3-vellen) zandstra polijst vellen (set van 3 vellen)

Voor het nabewerken (polijsten) van noren is er het "polijstpapier". Een zeer fijne aluminiumoxide korrel geeft de onderkant van de noor een zeer glad oppervlak.
7,50
Per stuk


 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg