Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
(Artikelnr: mpc.14.03.110)
MPC Storm Surge wielen geven grip alsof de weg niet glad wordt van water. Je moet Storm Surge wielen gebruiken in de regen, of je kunt net zo goed niet starten in de wedstrijd. Sinds 2006 is er geen belangrijke regenwedstrijd gewonnen op een ander wiel. De MTECH constructie, met zachte binnenring en hardere buitenring, is bij uitstek geschikt voor condities waarin geen ander wiel nog geeft waar je om vraagt. In de nieuwe TURBO uitvoering is het wiel nog weer verbeterd en bouwt het de voorsprong verder uit. Als je geen Storm Surge bij je hebt op een natte wedstrijddag, ben je al verslagen voordat je bent gestart. Gebruik FIRM in extreem gladde omstandigheden, bij marathons op natte wegen in de stad. Gebruik X-FIRM op natte, maar schone wegen en rij alsof het nooit heeft geregend.

Duurzaamheid      voor een marathon
Meeste grip           op gladde oppervlaktes
Hardheid               85A/60A (medium)
Rebound               goede reactiesnelheid
Snelheid                zeer snel rechtuit
Toepassing           regen
 

Opties:

€ 22,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg