Netwerkweg 7
7251 KV Vorden
0575-554228
info@free-wheel.nl
Producten
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
a5b0c406f095ae319f080fb510a16e3f.jpg
Uw bestelling
(Artikelnr: )

Deze helm maakt het schaatsen niet alleen veiliger, maar ook sneller. In navolging van de eerste schaatshelm Alpha die we in 2015 introduceerden, is dit de gloednieuwe high-end schaatshelm. Kwalitatief vergelijkbaar met de allerbeste fietshelmen, maar dan voor schaatsen.

Aërodynamisch, omdat schaatsers snel willen. Veel meer ventilatie, omdat het reguleren van warmte en koude essentieel is in een wintersport. Maximale bescherming in een helm die ultra licht is, omdat we niet willen voelen dat we er één dragen, maar wel beschermd willen zijn als het er op aankomt. En een helm die er heel goed uit ziet, omdat jij er ook goed uitziet.

Dit is écht Cádomotus. Een innoverende product waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen.

Innovatie: veiliger, ventilerender, sneller
Cádomotus gebruikt een gepatenteerde honingraad-constructie die niet eerder op deze manier werd toegepast in helmen. Het materiaal is integraal in het hardschuim van de schelp verwerkt. Deze helm is heel anders.
 

  • Comfortabel. Extreem licht in gewicht
  • Veiliger. Zeer efficiënt en betrouwbaar in het opvangen van impact
  • Volledig ademend dankzij honingraad én drie luchtkanalen aan de binnenzijde over de gehele lengte. Het voorkomt het zweet dat je in een wintersport de kop kan kosten.
  • EN1078 en ASTM F-1849 gecertificeerd en goedgekeurd door de ISU (schaatsen) en UCI (wielrennen).


De Cádomotus Omega schaatshelm heeft dankzij deze technologie meer ventilatiegaten dan zijn voorloper, de eerste officiële schaatshelm, de Cádomotus Alpha. We weten dat het reguleren van warmte en koude essentieel is bij wintersporten. Het voorkomt hoofdpijn en bevriezing. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid. De honingraad die is toegepast in de ventilerende gaten voorkomt dat schaatsijzers tijdens een valpartij het hoofd kunnen raken. 

Twee maten
De helm is beschikbaar in drie maten: hoofdomtrek 50-55, 54-57 en 58-61 centimeter en is beschikbaar in drie kleuren.

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 179,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
FREE-WHEEL ORGANISATIEBUREAU

Het organisatiebureau met verrassende arran-gementen. Flexibel, sportief en veelzijdig zodat er altijd wat voor u bij zit. Voor grote en kleine groepen of met z'n tweetjes op pad door de Achterhoek.
 
 
c8cab70ff518efe90a9db47822bfee7d.jpg